Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut ja hinnat

Yksityisasiakkaille

Haluaisitko tehdä maalivalinnat kotisohvallasi, kuulla maalien ominaisuuksista ja nähdä ja tunnustella maalinäytteitä? Samalla voit tutustua myös saatavilla oleviin värivaihtoehtoihin. Lopuksi voit hintatietojen ja toimitusvaihtoehtojen perusteella valita tarpeisiisi juuri oikean maalin.

Voit aloittaa maalausmatkan kutsumalla minut kotiisi 45 minuutiksi. Veloitan palvelusta 115 euroa (sis. alv), ja se sisältää matkakulut pääkaupunkiseudulla sekä maalisuosituksen perusteluineen sähköpostitse. Voin myös tehdä sähköpostikonsultaation, että annan tilanteeseesi sopivia neuvoja ja ehdotuksia sähköpostitse. Sen hinta on 40 € (sis. alv). Mahdollisista jatkotoimenpiteistä vähennetään tämän jälkeen 20 €.

 

Yrityksille

Maalit ovat yksi suurimmista sisäilmaan vaikuttavista kemikaalipäästöistä. Maalia kuluu pintakäsittelyvaiheessa kymmeniä ja jopa satoja litroja.  

Palveluni avulla yritys voi huolehtia, ettei asiakkaalle koidu turhia ongelmia ja reklamaation aiheita sisäilmaan liittyen. Yritykselle palvelu on myös kilpailuvaltti, joka kasvattaa asiakkaiden luottamusta. Asiakkaanne on tyytyväinen kun hän tietää ja kokee asuvansa ja työskentelevänsä terveessä rakennuksessa.

Vaikka rakennus olisi rakennettu huolella ja sisustus- ja pintakäsittelyaineiden valintaan olisi perehdytty, saattavat jokapäiväiset puhdistus-ja pesuainevalinnat heikentää sisäilmaa. Voimme käydä läpi myös rakennuksen käyttöönoton jälkeen tulevia sisäilman päästöjä pienentäviä toimenpiteitä.

Tulen mielelläni keskustelemaan kanssanne yhteistyön muodoista ja räätälöimään yrityksellenne parhaiten sopivan palvelun.

 

>> Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: info@terveetmaalit.fi, +358 50 355 3166

Voit myös lähettää minulle viestin tällä lomakkeella.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.